| Category: | Επιδόρπια | 
| Seasons: | December November October September | 
| Tags: | 
| 250 γρ. φύλλο κρούστας | 
| 100 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη, λιωμένο | 
| 300 ml γάλα ζαχαρούχο | 
| 350 ml νερό | 
| 70 ml γρεναδίνη | 
| 40 γρ. σιμιγδάλι ψιλό | 
| 50 γρ. ζάχαρη | 
| 1 μεγάλο αυγό | 
| 50 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη | 
| 0.5 κ.γ. βανιλίνη | 
| 1 κατακόκκινο ρόδι, τους σπόρους | 
Συνταγή της Ντίνας Νικολάου από εδώ
Φωτογραφία-Food Styling: Αντωνία Κατή
