- Για τη βάση 
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα. 
- Χτυπάμε στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια τα μπισκότα μέχρι να γίνουν σκόνη. 
- Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και χτυπάμε μέχρι να πάρει το μπισκότο την υφή βρεγμένης άμμου. 
- Μεταφέρουμε το μείγμα σε μία αποσπώμενη φόρμα 23 εκ. διαμέτρου. 
- Πιέζουμε με τον πάτο ενός ποτηριού μέχρι να έχουμε ίδιο πάχος μπισκότου στη φόρμα. 
- Ψήνουμε για 10 λεπτά. 
- Αφαιρούμε τη φόρμα από τον φούρνο και αφήνουμε να κρυώσει καλά η βάση.   
- Για την κρέμα  
- Χτυπάμε στον κάδο του μίξερ με το σύρμα το τυρί κρέμα με την κρέμα γάλακτος, την άχνη ζάχαρη και το χυμό λεμονιού για 1-2 λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μεταξύ τους και να πάρουν την υφή γιαουρτιού. 
- Απλώνουμε την κρέμα πάνω στην κρύα βάση. Καλύπτουμε με μεμβράνη ένα μπολ διαμέτρου 20 εκ. από την εξωτερική του πλευρά. 
- Πιέζουμε με το μπολ την κρέμα που στρώσαμε στη φόρμα με σκοπό να δημιουργήσουμε μια λακούβα στην κρέμα. 
- Μεταφέρουμε στο ψυγείο και αφήνουμε για 2 ώρες να σφίξει. 
- Στη συνέχεια αφαιρούμε το μπολ. 
- Όπως θα παρατηρήσουμε η κρέμα είναι πιο ψηλά στα πλαϊνά της φόρμας απ’ ότι στο κέντρο. 
- Για το ζελέ ακτινίδιο 
- Μουλιάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε ένα μπολ με κρύο νερό. 
- Καθαρίζουμε τα ακτινίδια, τα κόβουμε στη μέση και με ένα μαχαιράκι αφαιρούμε το λευκό κομμάτι τους. 
- Πολτοποιούμε στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια το πράσινο κομμάτι από τα ακτινίδια ενώ το λευκό το πετάμε για να μην πικρίσει το ζελέ. 
- Βάζουμε σε μία κατσαρόλα τον χυμό από τα ακτινίδια και τη ζάχαρη. 
- Αφήνουμε να πάρει μία βράση μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. 
- Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά. 
- Στραγγίζουμε καλά τα φύλλα ζελατίνης και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα. 
- Ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθούν εντελώς και μεταφέρουμε σε ένα μπολ να κρυώσει ελαφρά, 20-30 λεπτά. 
- Προσέχουμε να μην κρυώσει πολύ γιατί θα είναι δύσκολο να το απλώσουμε. 
- Αδειάζουμε το μείγμα στο κέντρο της φόρμας μέχρι να καλύψει εντελώς το ζελέ ακτινίδιο την κρέμα. 
- Βάζουμε τη φόρμα στο ψυγείο και αφήνουμε για τουλάχιστον 4 ώρες μέχρι να σφίξει το μείγμα. 
- Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.