- Ξεπλένετε καλά το τουρσί με κρύο νερό. 
- Προθερμάνετε τη σχάρα για άμεσο ψήσιμο σε μέτρια φωτιά. 
- Σε ένα μπολ χτυπήστε ελαφρά τη μουστάρδα, το λάδι, και το θυμάρι. 
- Περάστε τα μανιτάρια και τα κρεμμύδια, σε καλαμάκια. 
- Αλείψτε τα λουκάνικα και τα λαχανικά με το μείγμα μουστάρδας, πριν από το ψήσιμο. Φυλάξτε το υπόλοιπο για σερβίρισμα. 
- Ψήστε τα λουκάνικα και τα σουβλάκια λαχανικών σε δυνατή φωτιά (άμεσο ψήσιμο με κλειστό το καπάκι) μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσουν ελαφρά, 8 – 12 λεπτά, γυρίζοντας περιστασιακά. Τα σουβλάκια με το κρεμμύδι μπορεί να χρειάζονται επιπλέον 2 έως 4 λεπτά. 
- Βάλτε τα λουκάνικα και τα σουβλάκια λαχανικών, σε μια μεγάλη πιατέλα με το μείγμα μουστάρδας-θυμάρι και το τουρσί.