Τα νόστιμα αυτά ψωμάκια είναι ωραίος μεζές για ούζο και τσίπουρο, ενώ μπορούν να αντικαταστήσουν και το ψωμί συνοδεύοντας λαδερά φαγητά.
| Category: | Φαγητά |
| Tags: |
| 5 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις |
| 1 φλ. χυμό πορτοκαλιού |
| 1 πορτοκάλι, το ξύσμα του |
| 1 φλ. ελαιόλαδο (ή ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο + ½ φλιτζάνι καλαμποκέλαιο) |
| 1 κ.γ. αλάτι |
| 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ |
| 1 κ.σ. ζάχαρη |
| 2 φλ. ελιές Χαλκιδικής, χωρίς κουκούτσια |
| 2 κρεμμύδια μεγάλα, ψιλοκομμένα |
| 0.33 φλ. δυόσμο ψιλοκομμένο (ή 2 κουτ. σούπας αποξηραμένο) |
| 1 φλ. αμύγδαλα χονδροκομμένα |
Συνταγή της Σιμόνης Καφίρη από εδώ
Φωτογραφία: Σωτήρης Παπανικολάου - Food Styling: Αντωνία Κατή
