Featured
Παντζαρόπιτα με κατσικίσιο τυρί
Easy
Fairly cheap

Εντυπωσιακή, εύκολη και νόστιμη σφολιατόπιτα με παντζάρια

 
Prep

Cook

Category: Φαγητά
Tags:

Ingredients

For 6 Person(s)

Υλικά

450 γρ. παντζάρια
2 κ.σ. ελαιόλαδο
320 γρ. έτοιμη ζύμη σφολιάτας
200 γρ. κατσικίσιο τυρί
9 τμχ. καρύδια
60 γρ. ρόκα καλά πλυμένη

Παντζαρόπιτα με κατσικίσιο τυρί Directions

  1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα.
  2. Πλύντε πολύ καλά και έπειτα κόψτε τα παντζάρια σε πολύ λεπτές φέτες. Τοποθετείστε τα σε ταψί, πάνω σε χαρτί ψησίματος. Ραντίστε με ελαιόλαδο και αλατοπίπερο και βάλτε τα στον φούρνο για 20 λεπτά ή μέχρι να γίνουν μαλακά και να έχουμε ψηθεί καλά.
  3. Σε ένα άλλο ταψί τοποθετείστε τη σφολιάτα και γύρω-γύρω διπλώστε την. Με ένα πηρούνι τρυπίστε παντού τη σφολιάτα. Βάλτε τη στον φούρνο για 15 λεπτά και μόλις την βγάλετε πιέστε την μέση με μια σπάτουλα να κατέβει το κέντρο κάτω. 
  4. Τοποθετείστε τα παντζάρια και το κατσικίσιο τυρί και την ψήστε  για άλλα 10 λεπτά.
  5. Προσθέστε τα καρύδια και ψήστε για άλλα 3 λεπτά.
  6. Αφού την αφαιρέσετε από τον φούρνο, τοποθετείστε και  την ρόκα.

Recipe notes

Συνταγή από εδώ

Nutrition facts

Be the first to post a review

Your email address is not used in any manner

Share This Recipe

Ωράριο λειτουργίας Κεντρικού Καταστήματος

  • Δευ - Σάβ: 01:00 - 13:00
  • Τρι - Πεμ - Παρ: 15:30 - 19:00
  • Κυριακή: 04:00 - 10:00 & 17:00 - 22:00

Ωράριο λειτουργίας Καταστήματος Χαλκίδας

  • Δευ - Τετ - Σάβ: 08:00 - 16:00
  • Τρι - Πεμ - Παρ: 08:00 - 21:00
  • Κυριακή: Κλειστά